EQUINOX
 
Vizualizare:
Adauga oferta ta! Contact
Cautare avansata
Vanzari
Case si Vile (58)
Inchirieri
Case si Vile (10)
Alte oferte
Adauga oferta ta!

Agentia imobiliara Equinox > Servicii > Reprezentare

Serviciile de reprezentare oferite de Equinox sunt destinate acelor persoane sau companii care, din diverse motive, doresc realizarea unei tranzacții imobiliare in numele lor, fara a dedica resursele de timp și umane pentru negocierile și aranjamentele legale, administrative și fiscale necesare incheierii ei.

Contractarea acestor servicii garanteaza clienților noștri ca, in limitele legale, interesele lor sunt reprezentate viguros și exclusiv. In prezența unei clauze de exclusivitate, Equinox nu va oferi servicii de reprezentare simultane catre doi clienți in situațiile in care exista un conflict de interese.

Aceste servicii pot include utilizarea de servicii de publicitate in interesul clientului, negocierea in numele clientului cu potențiali parteneri, realizarea și depunerea documentației necesare pentru incheierea unei tranzacții, plata tuturor taxelor necesare și incheierea de acte in fața unui notar public agreat.

Serviciile de reprezentare sunt utile in special persoanelor care fie nu doresc sau nu pot sa se reprezinte singure (din lipsa de timp, pentru ca locuiesc sau lucreaza intr-o alta zona geografica etc.), fie doresc sa se asigure de o prioritate sporita a intereselor lor fața de cele ale altor potențiali clienți ai Equinox.