EQUINOX
 
Vizualizare:
Adauga oferta ta! Contact
Cautare avansata
Vanzari
Case si Vile (58)
Inchirieri
Case si Vile (8)
Alte oferte
Adauga oferta ta!

Termeni Legali

Produsele și serviciile descrise in acest site (www.equinox.ro, denumit in continuare Site)  sunt valabile numai pentru S.C. Equinox Serv S.R.L. (denumita in continuare Equinox) și sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, Equinox deține toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate in Site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conținutului materialelor prezentate pe acest Site, de catre orice persoana (fizica sau juridica), fara acordul scris prealabil al Equinox.

Equinox depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, Equinox nu este și nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informațiilor prezentate in Site.

Equinox isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura Site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Equinox nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Site.

Nicio informatie prezenta pe Site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si servicii imobiliare sau de consultanța in special, venind din partea Equinox. Site-ul nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii. Astfel Equinox nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului Site-ului.

Pentru a afla informații mai detaliate despre produsele și serviciile Equinox va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” de pe Site. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in Site este rugata sa contacteze un reprezentant Equinox pentru a se informa atat asupra disponibilitii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii și informațiilor din Site, cu excepția deținatorului sau legal – Equinox, da dreptul unilateral și neechivoc ca Equinox sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal catre Equinox isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: Equinox sa-i trimita prin email buletine informative; prelucrarea acestor date si a informatiilor personale de catre Equinox in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Equinox a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre Equinox a cererilor, intrebarilor si a reclamatiilor adresate ei;

Equinox va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din Site.

Acești termeni, precum și orice chestiune legala legata de aceștia sau de Site, vor intra sub incidența unica a legilor in vigoare in Romania.

Orice disputa care poate reieși din aplicarea sau neaplicarea acestora, precum și din utilizarea de catre dumneavoastra și din punerea la dispoziție de catre Equinox a Site-ului va fi soluționata de catre curțile competente din jurisdicția in care Equinox este inregistrata ca entitate comerciala.

Protectia datelor dumneavoastra personale reprezinta una dintre prioritatile companiei nostre. Va informam ca agentia noastra este operator de date cu caracter personal, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 15869.

Prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor. In masura in care datele personale sunt dezvaluite altor companii pentru prestarea anumitor activitati sau servicii, acest proces se produce numai in conditiile asigurarii confidentialitatii si sigurantei datelor cu caracter personal.

Va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Am citit și ințeles cele enuntate mai sus si imi exprim acordul cu acestea prin utilizarea in continuare a Site-ului.

Equinox Serv S.R.L.